Skip to content

Ons team

In onze kapsalon geven we altijd uitgebreid advies en is naast onze knipkennis een enorme kwaliteit aan kleurexpertise te vinden. We maken alle haarkleuren op maat, die niet alleen bij het soort haar en de kleur van de huid passen, maar wij kleurspecialisten volgen ook de kleurtrends op de voet.

Als kleurspecialisten weten we dat een goede haarkleur het beste uit jezelf omhoog haalt. Het tilt je kapsel naar een hoger niveau.

Haarkleuren is niet iets wat een kapper ‘er bij’  doet.  Je herkent de goede kleurspecialist aan de manier waarop ze je adviseert en de kleur aanpast aan jouw persoon. Voor een een totale kleur make-over ben je bij My Hair in goede handen. Bij een juiste behandeling en kleurproduct kan de conditie van je haar kan er zelfs op vooruit gaan.  Onze kleurspecialisten helpen je bij de kleurkeuze en zullen producten gebruiken die er voor zorgen dat jouw haar in topconditie blijft.

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwste painting-technieken zoals balayage waarbij het haar met hand en kwast, dus zonder folie zoals bij highlights, wordt gekleurd. Een techniek die je alleen aan de best kleurspecialisten overlaat

Mariette Suijkerbuijk

Top styliste en kleurenexpert:

Salon eigenaar en topkapper Mariette heeft sinds 2013 de salon My Hair. Op relatief jonge leeftijd was Mariette al actief in het kappers vak en heeft dan ook van alles gedaan in de kappers wereld. Naast verschillende salons, heeft Mariette ook shows voor de Fashion week in Amsterdam voorbereid, en bij fotoshoots en TV programma’s als life style experience het haar verzorgt van verschillende bekende Nederlanders. Ruim 20 jaar later zorgt ze ervoor dat iedereen haar salon tevreden en vol zelfvertrouwen verlaat.

Celline Wijnings

Haarstyliste:

Celine is één van onze topstylisten en werkt sinds 2018 bij My Hair. Haar enthousiasme en jaren lange ervaring maakt van Celine een echte kleurspecialist en het aanbrengen van highlights is beslist haar specialiteit, het is haar passie om mensen mooi te maken,Het leukste aan het vak vindt Celine om klanten met een super goed gevoel de salon te laten verlaten.


Charissa Luijks

Junior styliste:

Charissa is onze ‘jongste’ styliste en werkt sinds begin 2020 bij My Hair. Ze volgt haar kappersopleiding bij Curio in Breda. Charissa heeft in haar korte loopbaan al heel wat kwaliteiten weten te ontwikkelen. Ze is een ster in High- en lowlights zetten. Van pluizig haar maakt ze weer mooi uitziend glanzend haar met behulp van een keratine behandeling. Graag legt ze al onze klanten in de watten tijdens een ontspannen wasmassage of een heerlijk bakje Latte macchiato.

DE MOOISTE VERSIE VAN JEZELF DAAR GA IK VOOR!

Mariette