Skip to content

Kleuren

Hieronder hebben wij een aantal van onze kleurspecialisaties voor je toegelicht. Dit is slechts een greep uit onze (kleur)behandelingen.

Permanente kleuren en tijdelijke kleuren

Bij My Hair werken wij met twee type kleuringen: permanente en demi-permanenten kleuringen. Een permanente kleur blijft met de juiste verzorging ongeveer 6-8 weken lang mooi. Een demi-permanente kleuring, zoals de trendy pasteltinten, is veelal tijdelijk en slijt uit het haar. Een verzorgende kleuring zorgt ervoor dat je een prachtige glans over je haren komt.

Een perfecte kleur? Langdurige 100% grijsdekking? Wij werken met Schwarzkopf Professional het enige echte salonmerk voor perfecte, intense en levendige kleur.  Van weelderig blond, natuurlijk, bruin, vuurrood of een stijlvolle kopert tint.

Heb je vragen over onze prijzen, of wil je weten wat een behandeling precies inhoudt?

Bel ons dan gerust op 0165-729774

Super glans door haarverf

De reden dat je haar er super glanzend uitziet na een verfbehandeling, komt omdat haarkleuringen niet alleen inkleuren, het geeft je haar ook glans.

Een toning of kleurspoeling is een goede oplossing voor extra glanzend haar. De demi permanente kleuring geeft een prachtig verzorgend effect met heel veel glans. Er zijn veel verschillende kleuren mogelijk, welke je ook kiest, de spoeling zorgt er voor dat je haarschubben gesloten worden wat resulteert in een prachtige gloed over het haar.

Geblondeerd haar krijgt al snel een dof uiterlijk, zeker als het niet goed verzorgd wordt. Vooral de niet-zo-natuurlijke blondine kleurt het haar regelmatig en de haarschubben staan heel erg open waardoor het haar extra gevoelig is voor bijvoorbeeld vervuiling of weersinvloeden. Het gevolg: dof haar. Blondines moeten hun haar toch zeker goed verzorgen.

Een toning blijft wat korter in het haar tijdens de behandeling dan verf, het geeft wat meer een ‘touch-up’  effect, vooral bij blond haar. Zowel voor de goud-blonde kleuren, als voor de as-kleurige blondines. Zelfs in de korte tijd geeft een toner veel glans aan het haar en ziet je kleur er weer fris en glanzend uit.’

Ombre haar

Speels, en fashionable: dat is ombre haar. Ombre is frans voor ‘schaduw’. Bij de kleurtechniek worden highlights in lengte en punten geplaatst, waardoor er een schaduweffect ontstaat tussen de boven- en onderkant. Hierbij is de bovenkant altijd donkerder dan de onderkant, waardoor je bijna geen uitgroei ziet.

Bronde

Variatie van Ombre. Met behulp van high- en lowlights worden er diverse tinten blond en bruin in de haren aangebracht. Wanneer je een koele tone in je huid hebt, geven astinten een prachtig resultaat. Bij een warmere huidskleur zijn over het algemeen kleuren zoals goud en koper een goede match.

Contouring

Bij contouren denk je waarschijnlijk direct aan het shapen van je gezicht met make-up. Bij hair contouring wordt je gezicht echter gecontourd met behulp van je haarkleur. Zo kan er bij een langwerpig gezicht gekozen worden voor een donkere aanzet en lichte kleuren vanaf het oor, waardoor het gezicht korter en minder slank lijkt.

Platinablond Haar

Haartrends komen en gaan, maar platinablond blijft bestaan. Platinum blonde is natuurlijk niet een nieuwe kleurtrend, en we moeten deze koele blonde tint niet verwarren met de ‘granny grey’ Grijs is nou een maal niet blond.

Wil jij ook platinablond haar? Dit hoogblonde kapsel heeft veel onderhoud nodig. De behandeling is dan ook intensief voor je haar. Zeker als je donker haar hebt kost het het de nodige tijd. We moeten je haar dan ontkleuren en uiteraard gebruiken we daarbij de beste producten.

Toch kan het gebeuren dat de textuur van je haar iets verandert

Het is belangrijk dat je ook na je kleurbehandeling je haar goed blijft verzorgen met bijvoorbeeld een haarmasker naast je conditioner. Kijk wat je haar nodig heeft en pas daar je verzorgingsproducten op aan. Dit zorgt er ook voor dat het behoud van je kleur beter is.