Skip to content

Keratin Plus Gold

Ideale gladmakende behandeling voor sterk, krullend, pluizig, natuurlijk of behandeld haar.

Voordelen

De Keratin Plus Gold-behandeling
Is een van de eerste behandelingen die zorgt voor een veilige en gezonde behandeling bij het ontkrullen van je haar en is vandaag de dag nog steeds de onbetwiste leider. Het herstelt de glans, vermindert het volume en maakt het haar permanent stijl. De behandeling garandeert prachtig stijl haar met een permanente houdbaarheid bij gebruik van de juiste producten. Tussen de 6/8 maanden is het slechts noodzakelijk de uitgroei bij te werken.

 

 

Keratin Plus Infinity Treatment

Keratin Plus Infinity is een keratine behandeling die het haar voor een langere periode (gemiddeld 6 maanden) stijl maakt zonder het haar te beschadigen.

Keratin Plus Infinity

- herstelt het haar met als resultaat zacht en glad haar
- lang houdbaar en beschermt tegen weersinvloeden

Voordelen

Keratine behandeling die het haar verzacht, disciplineert en herstelt. Dankzij de Oxilamine-technologie, wordt het haar sterker, gezonder, glanzender en maakt het haar glad. Herstelt effectief de haarstructuur, terwijl een intens glad en gecontroleerd resultaat wordt garandeert, afhankelijk van de wensen van de klant. Deze behandeling zorgt dat pluizig en weerbarstig haar glad en gepolijst wordt, waarbij de natuurlijke structuur van het haar wordt behouden.