Skip to content

De mooiste versie van uzelf bij kapper Sint Willebrord

Bent u op zoek naar een kapper die echt naar u luistert, die uw haren precies knipt zoals u wenst? Dan bent u bij kapper Sint Willebrord aan het juiste adres. Op uw allereerste afspraak geven wij u op basis van uw wensen en behoeften een gratis advies. Daarna bieden wij u een arrangement aan, waarin u duidelijk kunt zien wat wij gaan doen en wat de kosten daarvan zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij kapper Sint Willebrord.

Wie is kapper Sint Willebrord?

Onze kapsalon is al 20 jaar actief en staat bekend om zijn hoogwaardige, warme uitstraling. De salon is gevestigd in Sint Willebrord, op de grens van Hoeven en Etten Leur. Door de locatie aan de snelweg is kapper Hoeven gemakkelijk bereikbaar. Onze kappers volgen veel opleidingen en cursussen in binnen- en buitenland, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Tevens maken we gebruik van bekende en hoogwaardige merken, zoals Schwarzkopf, malubu C, Olaplex en Curl control en zijn we gespecialiseerd in kleuren en krullen. U kunt bij kapper Sint Willebrord ook terecht voor knippen, föhnen, keratine behandeling en bruidskapsels. Wij knippen voornamelijk vrouwen, maar op dinsdagavond zijn wij speciaal geopend voor mannen. Dan is onze mannenavond.

Onze arrangementen

Na een gratis adviesgesprek bieden wij u één van onze arrangementen, compleet afgestemd op uw wensen en behoeften. Hier zijn een paar voorbeelden:

Föhnen is bij elk arrangement inbegrepen. U stapt altijd met een prachtig droog kapsel de kapsalon uit. De arrangementen van kapper Sint Willebrord hebben een vaste prijs, die u vooraf zal worden vertelt. Zo weet u zeker dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan

Afspraak maken bij kapper Sint Willebrord?

Als u bij onze kapsalon een eerste afspraak maakt voor een gratis adviesgesprek dan zit u nog nergens aan vast. U bepaalt zelf of u bij ons uw haren wilt laten kappen, of u gebruik maakt van ons aangeboden arrangement dat compleet is afgestemd op uw wensen en behoeftes. Neemt u bij ons plaats in onze kappersstoel, dan bent u bij kapper Etten Leur verzekert van een knipbeurt op maat. Ons doel is niet voor niks: U de mooiste versie van uzelf laten zijn.