Skip to content

Kapsel naar wens bij de kapper uit Hoeven

Nooit meer naar huis met een kapsel waar u niet om hebt gevraagd en daardoor niet blij mee bent. Bij kapper Hoeven wordt er goed naar u geluisterd. In een gratis adviesgesprek vertelt u heel precies wat uw wensen en behoeften zijn. Op basis van dit gesprek bieden wij u een arrangement aan. Bij kapper Hoeven bent u in goede handen. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief en staan bekend om onze hoogwaardige, warme uitstraling. Ons doel is: u de mooiste versie van uzelf laten zijn.

Kapper Hoeven is specialist in kleuren en krullen

U kunt bij onze kapsalon in Sint Willebrord terecht voor knippen, föhnen, keratine behandeling en bruidskapsels. Wij zijn gespecialiseerd in kleuren en krullen. U kunt bij ons terecht voor een perfecte kleuring met bijvoorbeeld foliage, balavage en ombre. Krullen zijn voor ons geen probleem. Onze kappers hebben jarenlange ervaring met krullen. Bovendien volgen zij veel cursussen en opleidingen in binnen- en buitenland; kapper Hoeven is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Ook gebruikt kapper Sint Willebrord hoogwaardige, bekende merken, zoals Olaplex, Malubu C, Curl Control en Schwarzkopf. Kortom u bent bij kapper Etten Leur in goede handen.

Gratis adviesgesprek en arrangement op maat

De eerste keer komt u bij kapper Hoeven voor een gratis adviesgesprek. Tijdens deze ontmoeting vertelt u ons uitgebreid over uw wensen en behoeftes. Wij bieden u vervolgens een vervolgafspraak waarin u een arrangement op maat wordt aangeboden. Over de prijs hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze vermelden wij u vooraf, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hier zijn een paar voorbeelden van door ons aangeboden arrangementen:

Al onze arrangementen zijn inclusief föhnen. Wel zo fijn, zo gaat u altijd de straat weer op met een prachtig en droog kapsel.

Vrijblijvende afspraak bij kapper Hoeven

Doordat wij werken met een gratis adviesgesprek zit u nog nergens aan vast als u nu een afspraak maakt bij kapper Hoeven. Waar kunt u ons vinden? Onze kapsalon Sint Willebrord is gevestigd aan de snelweg in Sint Willebrord op de grens van Etten Leur en Hoeven. Hierdoor zijn wij gemakkelijk bereikbaar. Wanneer kunt u bij ons terecht? Dames kunnen dagelijks bij ons terecht. Mannen kunnen op dinsdagavond bij ons terecht. Dan is onze speciale mannenavond.