Skip to content

Kapper Etten Leur knipt haar naar uw wens

Wordt de mooiste versie van uzelf bij kapper Etten Leur. Wij bieden u een arrangement dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. In een gratis adviesgesprek worden uw persoonlijke wensen en behoeften nauwkeurig in kaart gebracht. Daarna wordt u een totaalpakket aangeboden. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij kapper Etten Leur. Alle dames kunnen bij ons terecht. Speciaal voor heren is op dinsdagavond een mannenavond, waarop alleen mannen worden geknipt.

Kapper Etten Leur is specialist in kleuren

Bij ons kunt u terecht voor ieder gewenst kapsel. Onze specialiteit is kleuren. Wij kleuren uw haren in prachtige kleuren, zoals met foliage, balvage en ombre. U kunt ook bij ons terecht voor knippen, föhnen, bruidskapsels en keratine behandelingen. Heeft u krullen? Geen probleem. Ook in het kappen van krullen zijn wij specialist.

Onze arrangementen

Uw eerste afspraak bij ons is een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en behoeften in kaart gebracht. Vervolgens wordt u een arrangement aangeboden, dat perfect bij uw wensen en behoeften aansluit. Hier zijn een paar voorbeelden van onze arrangementen:

Föhnen zit bij onze kapsalon standaard in elk arrangement. U gaat dus altijd de deur uit met prachtig geföhnd haar. Doordat u bij kapper Etten Leur een totaalpakket wordt aangeboden, weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. U betaalt bij ons een vaste prijs, welke u vooraf wordt vertelt.

Gratis adviesgesprek bij Kapper Etten Leur

Als u bij ons een gratis adviesgesprek boekt, dan zit u nergens aan vast. Het is een vrijblijvende afspraak. Na het maken van de afspraak rijdt u richting onze kapsalon, die is gevestigd in Sint Willebrord, op de grens van Hoeven en Etten Leur. Onze kapsalon bevindt zich aan de snelweg; u kunt kapper Sint Willebrord eenvoudig bereiken. Kapper Hoeven, kapper Etten Leur en kapper Willebrord is al 20 jaar lang actief als kapper en heeft een warme en hoogwaardige uitstraling. Wij volgen veel cursussen en opleidingen in binnen- en buitenland, zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en gebruiken hoogwaardige merken, zoals Schwartzkopf, Olaplex, Malubu C en Curl Control. Nieuwsgierig geworden? Maak dan direct een afspraak en ontmoet ons in de kapsalon.