Skip to content

JE GAAT TROUWEN!!
En wij bij My Hair zorgen ervoor dat jij deze dag zal stralen in

DE ALLERMOOISTE VERSIE VAN JEZELF

My Hair is de specialist op het gebied van bruidskapsels en bruidsvisagie voor de moderne bruid. We werken met een klein team van professionele bruids en haarstylisten waardoor het mogelijk is om op jouw grote dag ook je moeder, vriendinnen en bruidsmeisjes mooi te maken.

Met veel liefde en passie vertalen wij jouw wensen naar de unieke look die zorgt voor het perfecte totaalplaatje. En met onze deskundigheid zorgen we ervoor dat jij je een stralende en zelfverzekerde bruid voelt! Wil jij stralen als bruid, in de allermooiste versie van jezelf? Wellicht kan My Hair jou en je familie een onvergetelijke dag bezorgen.

*PROEFSESSIE Ongeveer 4-6 weken voor de bruiloft vindt de proefsessie plaats.

“We kijken naar jouw haar en gezicht en zorgen ervoor dat je jezelf blijft, maar dan wél op de allermooiste manier’!!

DE GROTE DAG

Jullie grote dag!! We zorgen ervoor dat je ruim op tijd klaar bent zodat je zonder stress aan deze mooie dag kunt beginnen. Exclusieve, persoonlijke en unieke look Op maat gemaakt service Houdbaarheid en gebruiksgemak Jaren lange ervaring Professionele gediplomeerde bruidsstylisten

STRALENDE BRUID

Een persoonlijke unieke look? Wij zorgen ervoor dat je jezelf blijft, maar dan wel op de allermooiste manier. We gaan samen op zoek naar jouw unieke bruidskapsel. Jouw wensen staan centraal. Wij geven vakkundig advies en zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten op de mooiste dag van je leven!