Skip to content

Behandelingen

Kleuren

Een perfecte kleur? Langdurige 100% grijsdekking? Wij werken met Schwarzkopf Professional het enige echte salonmerk voor perfecte, intense en levendige kleur.  Van weelderig blond, natuurlijk, bruin, vuurrood of een stijlvolle kopert tint.

Keratine

Iedere dag prachtig haar, moeiteloos en maandenlang, dat is het effect van onze unieke Keratine behandeling. Een kostbare behandeling, maar zijn geld meer dan waard!  Je leest alles over deze unieke behandeling met maandenlang effect op deze pagina (klik hier).  De prijs wordt altijd vooraf tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bepaald.

Cc1 Knip techniek

Met de CC1 Curl Cutting Technique realiseren wij een prachtig volume en creëren lucht in krullen. Zonder voorknippen, curven of happen te knippen. De techniek die we gebruiken voor het perfect knippen van jou krullen is uniek

Door middel van een bepaalde afdeling en omdat wij verticaal knippen in plaats van horizontaal crëeren wij direct een mooie volume en lucht in je krullen zodat je krullen weer kunnen dansen en vrij bewegen.

Bridal Hair

My Hair is de specialist op het gebied van bruidskapsels en bruidsvisagie voor de moderne bruid. We werken met een klein team van professionele bruids en haarstylisten waardoor het mogelijk is om op jouw grote dag ook je moeder, vriendinnen en bruidsmeisjes mooi te maken. Met veel liefde en passie vertalen wij jouw wensen naar de unieke look die zorgt voor het perfecte totaalplaatje. En met onze deskundigheid zorgen we ervoor dat jij je een stralende en zelfverzekerde bruid voelt! Wil jij stralen als bruid, in de allermooiste versie van jezelf? Wellicht kan My Hair jou en je familie een onvergetelijke dag bezorgen.