Skip to content

Waarom een gratis adviesgesprek?

Meer en meer zien we ingewikkelde knip- en kleurtechnieken, kijk maar eens op onze inspiratiepagina’s. Maar dit soort behandelingen vragen om een goede voorbereiding van haar en van de stylist. Pastelkleuren, Ombre, High- en lowlights, Balayage en Keratine vragen om nauwkeurige voorbereiding.

Is er een ontkleuring van het haar nodig? Is er een voorbehandeling nodig? Als je haar lang is, kunnen er soms wel productinvloeden van 2 of 3 jaar geleden in het (langere) haar zitten. Om vooraf goed te kunnen beoordelen welke kleurformule het beste geschikt is voor het eindresultaat dat je voor ogen hebt, is een adviesgesprek van belang. Hierdoor zul je ook niet voor eventuele verassingen achteraf komen te staan over de prijs, de behandeling en het eindresultaat.

Bekijk onze prijzen en je ziet vaak de opmerking dat de prijs afhankelijk is van de lengte van het haar. Veel klanten vragen per email of telefoon wat de behandeling gaat kosten. Uiteraard willen we hier zo open en transparant mogelijk in zijn, maar dan moeten we echt weten hoe dik het haar is, hoe lang en in welke conditie. Moet er een oude kleurbehandeling uit het haar gehaald worden voordat de nieuwe kleur kan worden aangebracht? Of kan er direct op het haar een kleurbehandeling worden aangebracht.

Dus waar wacht je nog op. boek je gratis adviesgesprek Geheel vrijblijvend.

Boek vrijblijvend een afspraak

Iedereen kan bij My Hair een vrijblijvend en gratis adviesgesprek van 15 minuten boeken. Of je nu al meer dan twintig keer bij ons bent geweest, of overweegt om voor het eerst een afspraak te maken: een gratis adviesafspraak kan door iedereen geboekt worden.

Voor sommige behandelingen zoals de Balayage kleurbehandeling of voor de kostbare Keratine behandeling is het zelfs erg aan te raden om eerst een gratis adviesgesprek te hebben. Zo kunnen wij je namelijk adviseren over de juiste behandeling, het te verwachte eindresultaat en we bepalen welke prijs er hoort bij de lengte van je haar. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen en alleen als je overtuigt bent, kun je natuurlijk direct een vervolgafspraak maken.